Aanmelden bureaus

Met uw website presenteert u uw diensten aan potentiële cliënten, maar hoe zorgt u dat potentiële cliënten op uw website komen?

Met een vermelding op Reintegratie-bureaus.nl komt u gericht in contact met belangstellenden voor re-integratie in uw eigen regio, of uit het hele land. Wanneer een bezoeker klikt op de vermelding van uw bureau op Reintegratie-bureaus.nl, komt hij of zij direct op uw eigen website. Reintegratie-bureaus.nl brengt de juiste bezoekers op uw site (‘funneling’).

Door een combinatie van social media (Twitter, nieuwsbrieven) en zoekmachineoptimalisatie krijgt u met een vermelding op Reintegratie-bureaus.nl bezoekers op uw website die gericht op zoek zijn naar re-integratie. Met name voor kleine en middelgrote bureaus is adverteren op Reintegratie-bureaus.nl zeer betaalbaar èn efficiënt.

Een regionale vermelding op Reintegratie-bureaus.nl kost slechts €129 (excl. BTW) voor een jaar. Een vermelding in de rubriek “Landelijk werkende re-integratiebureaus”, waarmee u niet alleen op de homepage maar ook op elke resultatenpagina verschijnt, kost slechts €269 (excl. BTW) voor een jaar.

Uw aanmelding is één jaar geldig. Ongeveer een maand voor afloop van de plaatsingstermijn ontvangt u een factuur voor het volgende jaar. Wilt u niet verlengen? Dan volstaat een berichtje vóór het einde van de vermeldingstermijn. Als u reeds een factuur ontvangen had en u bent op tijd met afmelden, dan ontvangt u per ommegaande een creditfactuur en de vermelding stopt.

Wilt u eerst meer weten over uw vermelding of hebt u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Bel dan met 010-285 74 45 of mail met mail@reintegratie-bureaus.nl.

Uw vermeldingDe heer Mevrouw


( Bijvoorbeeld 1234 AB )

( Bijvoorbeeld 010 285 74 45 )
( Bijvoorbeeld http://www.website.nl )

(Een vierkant plaatje geeft het beste resultaat, liever niet groter dan 2MB)
( vanaf eigen website )


Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Aanmelden