Nieuwe website online

Gepubliceerd op 14 januari 2014 door Erik den Draak

Sinds 2006 was het huidige ontwerp van Reintegratie-bureaus.nl niet meer veranderd. In die tijd had je nog IRO’s (individuele re-integratie overeenkomst) en heette de website IRO-inzicht.nl. Zelfs de spelling van het woord reïntregratie wijzigde naar re-integratie (al is nog niet iedereen het daarover eens). Maar de website bleef er hetzelfde uitzien.

Nu, na bijna 8 jaar, is het ontwerp aangepast aan de eisen van deze tijd. Met WordPress als fundament kan Reintegratie-bureaus.nl er weer een tijd tegenaan. En voor de nabije toekomst heb ik hoge verwachtingen. Vorig jaar is de zustersite Loopbaanadviesbureaus.nl op dezelfde wijze aangepast en dat heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de vindbaarheid in zoekmachines.

Het aantal websites op het gebied van re-integratie is de laatste 8 jaar niet bepaald afgenomen. Reintegratie-bureaus.nl mòet dan ook wel mee met de eisen van de tijd om goed gevonden te blijven worden. Maar Reintegratie-bureaus.nl is meer dan alleen een snelle, commerciële website. In vijf hoofdstukken worden de hoofdlijnen van re-integratie aan zowel werkgevers als werknemers uitgelegd.  En in dit blog zullen regelmatig stukken verschijnen die dieper ingaan op zaken die met re-integratie te maken hebben.

Bovendien wordt de vindbaarheid van Reintegratie-bureaus.nl ondersteund door een eigen Twitter. Vrijwel dagelijks verschijnen daarop nieuws en tips over de website en over re-integratie in het algemeen. Handig om te volgen voor zowel werkgevers, werknemers als re-integratiebureaus.

Met het nieuwe Reintegratie-bureaus.nl is het gamma van Emergion BV verrijkt met een website die aanbieders en zoekers van re-integratiediensten helpt om elkaar te vinden.

 

Spring eruit_690x85

Dit delen